Åka på konferensresa till vackra Barcelona

Konferensresa till vackra Barcelona

Barcelona, här kommer vi!

Konferensresan till Barcelona med företaget är bokad och klar. Jag ser fram emot att utforska denna vackra stad och tillsammans med mina kollegor utveckla vårt team och vårt erbjudande.

Jag kan inte vänta på att se allt som Barcelona har att erbjuda 🙂

Nu är ju detta en konferensresa med företaget och då ska fokus ligga på aktiviteter som gynnar företaget och gör att vi kan bli mer konkurrenskraftiga men det innebär inte att vi inte också kommer att upptäcka Barcelona och allt som staden har att erbjuda.

Jag har kollat upp ett par saker som jag kommer att föreslå att vi gör när vi är där:

  • Besök La Sagrada Familia
  • Ta en promenad på Las Ramblas
  • Se en flamencoföreställning
  • Utforska Parc Guell
  • Besök de gotiska kvarteren
  • Ta en dagsutflykt till Montserrat

Förhoppningsvis får jag med mig några kollegor på spåret så vi får uppleva Barcelona och dess omgivningar och inte enbart håller oss vid konferensanläggningen.

Det finns väldigt många fina och historiska platser att besöka men de jag listade ovan tror jag kan räcka (alla är ju tyvärr inte lika intresserade av historia och vackra byggnader som jag är).

När vårt företag reser i tjänsten brukar vi använda oss av AKI Travel som är en affärsresebyrå och de har hjälpt oss att arrangera vår konferensresa och löst allt med bokningar, flygbiljetter och allt annat praktiskt.

Det känns rätt skönt att låta någon annan sköta allt och istället fokusera på de aktiviteter som vi ska genomföra med personalen istället.

Men nu måste jag faktiskt åka och handla lite sommarkläder så jag har något att ha på mig när vi åker till Barcelona!